Egy nehéz élet nappaljai

Saját blog,tehát a gondolatok is sajátok:)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

2010.12.19. 02:03 Laredo

Buli a köbön...és szomszéd a plafonon

Mindannyian tudjuk, mik a jó bulik kellékei: a jó társaság, a jó környezet, étel-ital( ,,természetesen" némi alkohol), és végül,de cseppet sem utolsósorban: a retro magyar zenék:) Egy csoportársnőm szülinapját ünnepeltük-meglepetésbuli volt, és jelentem,a megleptés 100%-ig sikerült,és még az ünnepelt sem kapott szívrohamot:D- és egy-két modern szám- David Guetta:Memories, Flo Rida: Right Round, Lenny Kravitz - után bizony előkerültek a házibulik alapvető zenei asszeszoárjai: Edda-A kör közepén, Beatrice-8 óra munka..., Bikini-Részegen ki visz majd haza, Republic-16 tonna fekete szén, Bon-Bon: Valami Amerika, Tankacsapda: Menyország Tourist, és folytathatnám...:) Lényeg a lényeg, addig ültünk és beszélgettünk. Az első szám után nem ültünk le többet nagyon...táncoltunk, énekeltünk, örültünk,hogy fiatalok vagyunk és boldogok:) Mindezt kb. 21:30 körül. Mégegyszer mondom 21:30. Lesz jelentősége annak,miért írtam le kétszer az időt.

Kb. 12 -en voltunk: az ünnepelt, 3 rokon, és 8-an a szakról, a mi kis brancsunk:) A buli elején kicsit laposan indult a dolog, de ahogy megjött az ünnepelt, és láttuk,hogy a meglepetés a lehető legjobban sikerült( kb. 1 hétig szerveztük a bulit) egy picit mindenki meghatódott. Onnantól indult be a party, és a féktelen jókedv.
Egészen a szomszéd megérkeztéig.

A szomszéd 22:00 óra előtt állított be felindultan, hogy hangosak vagyunk, és hogy a gyereke nem tud aludni. Oké,rendben,aláírom. Tényleg nem voltunk halkak. De az istenért, nem éjszaka volt! Nem hajnalok hajnalán nem lehetett tőlünk aludni, hanem este 10 órakor,amikor azért, legyünk őszintén kedves olvasók, a legtöbb ember, sőt a legtöbb mai gyerek még nem alszik, ami nem biztos hogy helyes, de így van! Ha van valami,amit kifejezetten gyűlölök,az más örömének a direkt módon történő elrontása. És mivel nem trágárkodtunk, nem törtünk-zúztunk,nem a folyosón, vagy a házban randaríloztunk, hanem egyszerűen jól éreztük magunkat, én azt érzem, a szomszéd elsősorban az örömünket akarta elrontani. A bulit ezután beszüntettük, és a társaság feloszlott. ( mi egy haverommal együtt amúgy is indultunk volna lassan, de ha a kellemetlen tényező nem üt be, egy jó bulizós óránk lehetett volna még.)

Ettől eltekintve, nagyon jó kis este volt! Mindenki jól érezte magát, kultúráltan szórakoztunk, és biztos hogy lesz még ilyen alkalom máskor is...És akkor kiplakátoljuk a házban előre a bulit, és a csengőt is kikötjük;)


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://laredo.blog.hu/api/trackback/id/tr672525153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása