Egy nehéz élet nappaljai

Saját blog,tehát a gondolatok is sajátok:)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

2010.12.18. 02:01 Laredo

Isten hozott fiam!

,,Meg egy nagy fekete autó szentatyám"...mondotta volt Pelikán elvtárs.

Először is,köszöntök minden ide véletlenül ide tévedt,vagy akár készakarva elhatározott olvasót! Laredo vagyok, ennek a blognak a próbálkozója:) (a név egy amerikai jégkorongcsapatra utal:P) Bármibe le merném fogadni, hogy ezt a bejegyzést kb. senki nem fogja elolvasni,-vagy csak max. valamikor később, így tehát leginkább magamnak írom:)

Ami a blog témáját illeti: nem más ez,mint egy 22 éves fiatal férfi naplója, aki egyetemre jár, mellette ha van ideje, dolgozik, és ha még ezek után is van ideje( általában van:P) a barátaival tölti szabadidejét, van véleménye a politikáról,(bevallottan jobboldali) szereti a történelmet,a jó zenéket, jókat sörözni, építő jellegű vitákban részt venni. Summázva, ez gyakorlatilag egy napló. (egyébként kiskoromban évekig írtam kézzel naplót, sajnos ezt a szokásomat később elhagytam, de most itt folytatom:)) Talán nem mindig lesznek érdekesek a bejegyzések, és előre szólok,hogy bizony lesznek olyanok is, amelyek majd pikánsabb témákról születnek (igen,eltaláltátok, politika, napisajtó, stb.). Mindenkitől nagyon szívesen fogadok kommenteket, de egyet kérek: kultúrált formában! Igyekszem én is kultúráltan blogolni, és ha ettől esetleg a későbbiekben eltérnék, az erre való figyelmeztetést is szívesen veszem-ismét csak kultúrált formában persze.

A terv egyenlőre az, hogy 2-3 naponta jelentkezek. Persze könnyen lehet,hogy ez felfelé-lefelé fog változni, meglátjuk.

Egyenlőre ennyit, hamarosan jön az első bejegyzés:)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://laredo.blog.hu/api/trackback/id/tr592523208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása